четверг, 21 марта 2013 г.



Її величність - книга.


 Книжок на цілім світі є багато
І кожна щось розкаже нам.
І от сьогодні в наше свято -
Складемо славу всім книжкам
!
   
       Разом із пробудженням природи весна несе нам багато прекрасних свят. Одне зі свят, яке не позначено червоним у календарі, але воно є улюбленим для дітвори, для усіх, хто пов'язав своє життя з книгою.
    В  перший місяць весни у бібліотеках проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання.
Є багато див на землі, створених природою і зроблених руками людини. І серед них найбільше диво з див - книга. У неї весь неосяжний світ.
   

      Книга...Важко переоцінити її значення для людства. Вона була і залишається невичерпним джерелом знань. Книга допомагає нам дізнатися про таємниці Всесвіту, відвідати далекі планети. Із книг ми дізнаємось, як вирощувать хліб, як будують міста. Вони нам розповідають як жили люди в сиву давнину, з допомогою книг ми можемо зазирнути навіть у майбутнє.
     



     Так у перший день тижня - 21 березня у сільській бібліотеці для учнів 3-4 класів було проведено свято книги:"Її величність - книга". Разом з дітьми влаштували незабутню подорож в книжковий дивосвіт. Бібліотекар розповіла про роль і значення книг в житті кожної людини та цікавинки з історії їх створення. Провели свято в ігровій формі: розгадували ребуси, загадки, доповнювали і складали прислів'я. Провели також захоплюючу гру "поле чудес", на свято завітали казкові герої, переглянули відеомультфільми з використанням інтернету. Дітям дуже сподобалося свято, а по закінченню  вручили солодкі призи.
     










          Хто багато книг читає, той багато дуже знає.
       Книжка кожного навчить, як на світу треба жить.
       Пам'ятай, дитино мила, що знання - найбільша сила!
       

Комментариев нет:

Отправить комментарий