пятница, 12 апреля 2013 г.




   "Довга дорога до Космосу"

       

     
      12 квітня 1961 року радянський льотчик-космонавт Ю.О.Гагарін на космічному кораблі "Восток" вперше в світі здійснив орбітальний політ навколо Землі. За рішенням Міжнародної авіаційної федерації цей день святкується як "Всесвітній день авіації та космонавтики".

      "Дорога в космос!, - писав перший льотчик - космонавт нашої планети Ю.О.Гагарін, - Велике щастя випало мені - опинитися на її широкому просторі, першому здійснити політ, про який давно мріяли люди. Найкращі, найрозумніші люди прокладали нелегкий, тернистий шлях до зірок. Політ 12 квітня 1961 року - перший крок на цьому нелегкому шляху..."
   

      З нагоди цієї дати в сільській бібліотеці оформлено перегляд літератури "Довга дорога до Космосу" Користувачі бібліотеки мали можливість ознайомитися з книгами, збірками документальних і художних творів про видатних льотчиків, космонавтів, конструкторів, про розвиток космічної галузі та людей, чия праця, вірність обраній професії зробили реальною казкову мрію про космічні польоти людини, освоєння космосу на благо людства.

Комментариев нет:

Отправить комментарий