четверг, 14 февраля 2013 г.



  Любов - найвища на землі краса



       14 лютого ми святкуємо чудове і романтичне свято - День Святого Валентина. Це свято з'явилося у нас нещодавно, але встигло  полюбитись і дітям і дорослим. Всі школярі дарують один одному, своїм батькам, рідним милі листівки - валентинки. Зроблені валентинки власноруч безумовно кращі, вони принесуть подвійну радість: тому, хто виготовляє, і тому, хто приймає подарунок. Такий подарунок зігрітий теплом долоньок люблячої людини, заряджений енергією добра і любові. І, безумовно, дарують його лише найдорожчим людям.
  
       В Станівській сільській бібліотеці 14 лютого відбувся  конкус на кращу Валентинку. У конкурсі брали участь  учні Станівської ЗОШ: Дудник Саша, Гордієнко Альбіна, Смілянська Аня, Боброва Анжела, Стадніченко Даша, Загребельна Катя, Шевченко Даша, Руденко Діана, Цілуйко Оксана, Стрільцов Ілля. Бібліотекар розповіла про історію виникнення свята  "Дня Святого Валентина".   


        Далі всі учасники  конкурсу презентували свої Валентинки. Фантазія дітей була багатою, адже, деталі оздоблення і спосіб виготовлення валентинок був різноманітний: тканина, вишивка, малюнки, кольоровий папір, орігамі, та інші матеріали.
     Фінальною частиною свята стало оголошення і нагородження переможців в конкурсі на кращу Валентинку. Перше місце визнали в конкурсі - Смілянська Аня, друге - Цілуйко Оксана, третє місце  розділили - Шевченко Даша і Стадніченко Даша, а також всім учасникам конкурсу було вручено солодкі призи.
    Валентинки, що виготовили наші учасники стануть чудовим та приємним подарунком для їх близьких, рідних та друзів.
   

                                                    Боброва Анжела


                                                    Шевченко Дарья
                                                         Цілуйко Оксана


                                                         Загребельна Катя

                                                         Смілянська Аня

                                                           Руденко Діана
                                                        Учасники конкурса

   Я щиро вдячна всім учасникам за участь у конкурсі і впевнена у тому, що ваша фантазія та старанність буде й надалі активно проявлятися у майбутніх конкурсах та масових заходах бібліотеки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий