пятница, 1 ноября 2013 г.



"Дитячі історії про найголовніше"


    

Наша книга корольова,
Наша книга чарівна!
Розгорни і заговорить
Щиро, тепло, мов жива.

   Для кожної людини дорога у великий світ починається з книги. Книга -це віконце, через яке діти бачать, пізнають світ і самих сабе.  

   2013 рік в Україні оголошено Роком дитячої творчості (відповідно до Указу Президента України).
    Станівська сільська бібліотека під час літніх канікул взяла участь у проведенні Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості "Дитячі історії про найголовніше".

   Основним завданням Конкурсу є стимулювання пізнавальної активності і самостійності дітей та підлітків, спонукання учасників до творчрсті, виховання любові та дбайливе ставлення до книги. Конкурс проводився з метою розвитку фантазії та творчих здібностей у дітей, надання  можливості кожному учаснику відчути радість досягнення успіху, повірити у власні сили. Учасники Конкурсу - діти різних вікових категорій готували книжку-саморобку, яка мала бути  яскравою, гарно оформленою за змістом і жанром за такими напрямками: шкільні, особисті, родинні історії, звичаї, традиції, обряди та історичні нариси про край, культурні скарби рідного народу, любов до Вітчизни.
   
     Книжку-саморобку, яку написала і оформила учениця 5 класу Станівської ЗОШ Овчаренко Ольга "Ой на Івана, та й на Купала", цю книжку передано в обласну бібліотеку для дітей. Де обласне журі підбило підсумки першого туру і обрали переможців, які будуть змагатися у другому турі у Національній бібліотеці України для дітей міста Києва.
    Нагороджена грамотою користувачка Станівської сільської бібліотеки Овчаренко Ольга по підсумках першого туру за яскраво і гарно оформлено за змістом книжку-саморобку, яка брала участь у конкурсі "Дитячі історії про найголовніше".
   Щиро дякую за участь у конкурсі і бажаю перемог у підсумковому турі, який відбудеться 1 грудня 2013 року в м. Києві.
Книжка-саморобка "Ой на Івана, та й на Купала"

                                           Учасниця конкурсу Овчаренко Оля

Комментариев нет:

Отправить комментарий